Mostra de teatre infantil 2018

Ja és aquí la Mostra de teatre infantil 2018!!

Els dies 11 i 12 de maig, els alumnes de l’extraescolar de teatre actuaran a la Mostra de Teatre amb les obres Mans estisores i Cluedo “El joc de la sospita”.

La Mostra de Teatre és una activitat organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, les AMPA i les escoles participants amb la voluntat de donar valor al teatre com a manifestació cultural i educativa de primer ordre. 

 

Per veure els horaris de totes les funcions descarregueu-vos el PROGRAMA.

Fer teatre és jugar, inventar personatges, crear situacions, històries, i viure experiències inimaginables. Totes aquestes qualitats són innates als més petits i el teatre les potencia.
Amb la Mostra de Teatre es vol conservar aquest joc, aquesta manera de treballar i donar-li la visibilitat que es mereix el treball realitzat durant molts dies per tots aquests nois i noies. 

Doncs… que comenci l’espectacle!

Mans estisores (Divendres, 11 de maig a partir de les 18.30h)

L’Eduard és un jove que va ser creat a partir d’un robot i que té les mans en forma de tisores. Quan l’Helen se l’emporta a casa, aixeca moltes sospites i desconfiança entre els veïns i familiars.

 

Intèrprets: Cesc Alejandro Miquel, Mariona Baranda Gonzàlez, Mariona Benages de Burgos, Laura Bosch Duran, Clàudia Bruquetas Ferré, Helena Piloñeta Fernàndez, Foix Ribera Lleixà, Francesc Sabaté Campamà.

Autor: Adaptació molt lliure del film de Tim Burton “Eduardo Manos Tijeras” a càrrec de Carles Casas

Direcció: Carles Casas Bolet

Ajudanta de direcció: Marta Nogués.

Cluedo “El joc de la sospita” (Dissabte, 12 de maig a partir de les 12.00h)

En una gran mansió es reuneixen diversos personatges per sopar davant d’una misteriosa invitació. Quan la casa es queda a les fosques, per culpa d’una momentània apagada de llum, alguns d’ells apareixen assassinats al saló. Qui és el culpable?

Intèrprets: Roger Armengol Martí, Nicolás Español Sebastián, Anna Giralt Domènech, Fèlix Hill Castells, Aina Jodar Nogués, Jana Laguna Trotonda, Marta Mateu Raventós, Guillem Mestres Cuen, Núria Navarro Balaguer, Júlia Olivella Junyent, Òscar Raymond de la Nogareda Serrano, Vinyet Sala Planas, Marina Ventosa Grases, Giulia Zorza Bruguera.

Guió: Adaptació del cèlebre joc de misteri “Cluedo” a càrrec de Carles Casas

Direcció: Carles Casas

Ajudanta de direcció: Marta Nogués

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada el proper dijous, dia 10 de maig de 18 a 20h a les taquilles del Teatre Cal Bolet o bé, a la mateixa taquilla del teatre una hora abans d’iniciar l’espectacle.

Preu de l’entrada: 3€