La companyia MOLTA MERDA estrena “4 A LES 4”

En Martí, la Maria, en Lluís i la Mireia es van graduar al Sant Elies el curs passat. Els QUATRE havien estat alumnes de l’extraescolar de Teatre, i quan van marxar de la nostra escola van formar la seva companyia teatral, MOLTA MERDA.

Ens ha arribat la notícia que estrenen la seva primera funció el proper dissabte 19 de maig i ens sentim privilegiats de poder anunciar-vos la seva estrena amb l’obra 4 A LES 4.

QUATRE a les QUEATRE. Sí, són QUATRE, i han quedat a les QUATRE en el lloc i l’hora adequada, si és que no hi ha entrebancs d’última hora. Ja que amb la combinació d’aquests QUATRE no seria gens anormal. Els cal posar fil a l’agulla per tal de poder realitzar a consciència el que els espera a aquests QUATRE personatges. Un punt d’unió, un punt d’inflexió que despertarà els instints més baixos, els odis ocults, els rancors, les disputes, les enveges, i qui sap si l’amor i les passions.

Els convidem  a descobrir  la psicologia de cada un d’aquests QUATRE éssers que no tenen desperdici de conèixer, i de la història que els ajunta a tots QUATRE, a desencadenar tot un seguit de situacions versemblants i increïbles, però que sens dubte no deixaran a QUATRE gats indiferents, i rebran més de QUATRE aplaudiments. 

Gaudeixin, riguin, comparteixin amb nosaltres i deixin-se portar per QUATRE a les QUATRE. Amb ells QUATRE! La història de la Cèlia, la Neus, en Gerard i en Bernat.

Carles Casas Bolet

Dissabte 19 de maig a les 21.30h.
Mas Catarro, Santa Margarida i els Monjos.
Entrades gratuïtes.
En acabar l’espectacle se sortejarà una panera.
Preu per tiquet: 1€

Que comenci l’espectacle!