Ja és aquí la Mostra de teatre infantil 2017

Mostra1704_banner

Bitelxús, Bitelxús, Bitelxús, La fàbrica de xocolata i La botigueta dels horrors són els tres títols de les obres que els alumnes de l’extraescolar de teatre representaran a la Mostra de teatre infantil 2017.

El teatre Cal Bolet de Vilafranca serà l’escenari d’aquestes tres funcions i de les funcions de quatre escoles més.

Els actors i les actrius del Sant Elies compartiran escenari amb altres nens i nenes de les escoles Montagut, Dolors Piera, Estalella Graells i col·legi Sant Ramon de Penyafort.

Els guions han estat adaptats per el director i autor Carles Casas. Així que, si heu vist les películes, no us penseu que coneixeu els desenllaços!! No us podeu perdre les funcions!!

  • Dissabte 20 de maig, a les 18.00h Bitelxús, Bitelxús, Bitelxús interpretat per els alumnes del grup de dijous. Director Carles Casas
  • Diumenge 21 de maig a les 12.00h La fàbrica de xocolata . Interpretat per els alumnes del grup de dimarts. Directora Marta Nogués
  • Diumenge 21 de maig a les 12.00h La botigueta dels horrors. Interpretat per els alumnes del grup de divendres. Director Carles Casas

Les entrades, a 3 €, es poden adquirir a les taquilles de Cal Bolet els dijous de 18 a 20h o el mateix dia de la funció a les taquilles de Cal Bolet una hora abans de cada representació. 

Us podeu descarregar el programa AQUÍ (alguns horaris del programa estan equivocats. Els horaris que us hem informat són els correctes. També podeu consultar-los a la web de l’Ajuntament cilcant AQUÍ)