Instruccions sobre la botiga virtual

També us les podeu descarregar clicant aquí.

Benvolgudes famílies,

Tal com es va explicar el dimecres 3 de juny a la reunió de presentació de la botiga virtual, cal registrar-se i crear un usuari per poder comprar els llibres de text i poder contractar les activitats extraescolars dels vostres fills.
A continuació trobareu les instruccions per fer la inscripció de les activitats extraescolars per al curs vinent. Abans d’iniciar-se el període de compra dels llibres enviarem les instruccions sobre com cal fer aquesta compra.

INSTRUCCIONS PER REGISTRAR-SE COM A USUARI/ USUÀRIA
El primer pas per gaudir de les característiques que ofereix la nova web d’inscripcions a activitats extraescolars i venda de llibres de l’AMPA Vedruna Sant Elies és registrar-se. Les instruccions per fer-ho correctament són les següents:
1. Cal accedir-hi des del web nou de l’AMPA “www.ampavedrunasantelies.cat” i clicar el botó “BOTIGA” o bé accedir-hi a través de “botiga.ampavedrunasantelies.cat”. Un cop dins la botiga cal pitjar el botó verd que apareix a la part central amb el text “REGISTRE / IDENTIFICACIÓ”.
2. El següent pas ens permet identificar-nos en cas que ja ens haguem registrat prèviament (quadre de la dreta), o registrar-nos per primera vegada (quadre de l’esquerra). Triem el quadre de l’esquerra i inserim el nostre correu electrònic.
3. Tot seguit apareixerà una nova pàgina on s’hauran d’introduir les dades personals. Tots els camps són obligatoris perquè es pugui emetre la factura, i els números de telèfon només es faran servir en cas que la Junta de l’AMPA necessiti posar-se en contacte amb la família.
4. Un cop emplenades totes les dades cal pitjar el botó verd “Registreu-vos” i el compte ja serà actiu. A partir d’aquest moment es podran fer comandes de llibres i fer inscripcions d’activitats extraescolars.

INSTRUCCIONS PER FER LA INSCRIPCIÓ A LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
Un cop efectuat el registre ja es pot seleccionar l’activitat extraescolar a la qual vulgueu inscriure el fill/la filla el proper curs. Cal seguir les següents instruccions:

1. Accediu a l’apartat d'”Extraescolars” que trobareu a la barra de menú. Seleccioneu el curs que farà el vostre fill i seleccioneu l’activitat extraescolar a la qual el vulgueu inscriure.

2. Un cop seleccionada l’activitat, heu de clicar sobre el botó “Inscriure” i la web us durà a la fitxa de l’activitat extraescolar, que haureu d’emplenar abans d’afegir-la a la comanda.

3. Cal introduir-hi el nom i cognoms del fill/de la filla, el curs que farà, la localitat de residència i el número de compte corrent on es giraran el rebuts de forma trimestral. Un cop emplenat el formulari, heu de clicar a “Guardar” i acte seguit ja podeu afegir l’activitat extraescolar al carret de la compra, clicant el botó “Afegir a la comanda” i concloure el procés de registre clicant “Passar per caixa”.

4. En la següent pàgina podreu repassar els detalls de la sol•licitud que esteu a punt d’enviar. A la part inferior us demanarà de quina forma voldreu pagar la sol•licitud. És imprescindible que en el cas de les extraescolars cliqueu sobre l’opció “PAGAMENT AMB REBUT DOMICILIAT”.

5. Per últim, només caldrà confirmar la sol•licitud clicant el botó verd “CONFIRMO LA MEVA COMANDA”

Cal tenir en compte:

1. És imprescindible fer una comanda per cada activitat extraescolar. No s’acceptaran comandes amb més d’una sol•licitud d’inscripció. En cas que la família desitgi inscriure el fill/la filla a més d’una activitat extraescolar, caldrà que es faci una comanda per a cada activitat.
2. És imprescindible que les dades que es demanen al formulari adjunt estiguin correctament emplenades. Si l’AMPA hi detecta algun error no s’acceptarà com a vàlida.
3. Un cop tramitada la sol•licitud heu de rebre diferents correus electrònics de confirmació/anul•lació i/o avís. Si no rebéssiu cap correu electrònic, reviseu la vostra carpeta d’SPAM.

Per qualsevol dubte que sorgeixi, podeu posar-vos en contacte amb l’AMPA a través del formulari de contacte que trobareu seguint l’enllaç “Contacteu amb nosaltres” a la part superior esquerra de la web.

També podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic santeliesampa@gmail.com i a la sala de l’AMPA de 5 a 6 de la tarda.

Atentament
Ampa Vedruna Sant Elies
santeliesampa@gmail.com
www.ampavedrunasantelies.cat