Extraescolars: inscripcions obertes a tot l’alumnat

  • Divendres 15 de juny, a les 8 del vespre, comencen les inscripcions obertes a tot l’alumnat de l’escola.

Després d’una setmana amb portes obertes i exhibicions de les diferents activitats, esperem que us animeu a inscriure-hi els vostres fills/filles. Heu pogut veure què bé que s’ho passen?

Ja podeu consultar l’estat de les inscripcions a les activitats extraescolars del curs 2018-2019, un cop tancat el termini d’inscripció en fase de continuïtat.  Trobareu el llistat a la pestanya d’extraescolars.

A la mateixa pestanya també hi ha el llistat d’activitats i les instruccions per formalitzar les inscripcions, que s’hauran de fer a través de la botiga electrònica de la web.  Les inscripcions s’acceptaran seguint l’ordre de dia i hora d’inscripció. Per tant, és aquest ordre el que se seguirà per saber qui ocupa les places màximes i qui queda en llista d’espera, per haver-se assolit el nombre màxim d’inscrits en una activitat.

En aquesta fase aquells nens o nenes que estaven inscrits en una activitat i que no van demanar de continuar durant els dies de continuïtat, s’inscriuran en condicions d’igualtat amb la resta d’inscrits.

Per a qualsevol dubte o aclariment, la coordinadora de l’AMPA us atendrà per telèfon (93 611 03 34 29) o per correu electrònic (coordinadora@ampavedrunasantelies.cat).