Consells per al bon funcionament de les extraescolars

Descarrega’t aquesta informació en format PDF fent clic AQUÍ

CONSELLS PER AL BON FUNCIONAMENT DE LES EXTRAESCOLARS

Hi ha unes normes de bon comportament i convivència que serveixen per facilitar el bon funcionament de les activitats, amb un clima de respecte i d’harmonia. Esperem que les tingueu en compte i que en parleu amb els vostres fills i filles.

  1. Poseu-los una carmanyola amb el berenar (marcada amb el nom) a la bossa al matí o al migdia. Eviteu d’haver-lo de portar a l’hora de sortir, a la tarda. Recordeu no es poden portar actimels, sucs, iogurts, natilles, ampolles d’aigua, tetrabriks… 
  2. Eviteu que portin cromos per fer intercanvis a l’hora de l’activitat extraescolar. Porteu-los vosaltres quan els vingueu a recollir.
  3. Demaneu-los que respectin el material i el mobiliari de l’aula i del pati.
  4. Recordeu-los que cal tractar amb respecte i valorar els companys i els monitors, sense fer servir paraules grolleres o insults per adreçar-se als altres, i que no cal dir les coses aixecant la veu més del que sigui necessari.
  5. Comuniqueu-los que no està permès utilitzar el mòbil mentre duri l’activitat. Si ja en tenen i el porten, recordeu-los que el tinguin apagat i no el treguin de la motxilla.
  6. Quan surten de l’activitat, observeu si estan contents i s’ho passen bé. Si hi ha algun problema amb el comportament del vostre fill o filla o amb l’activitat podeu comunicar-ho a coordinadora@ampavedrunasantelies.cat
  7. Si teniu algun problema, parleu-ne de seguida amb els coordinadors de l’AMPA, perquè es pugui resoldre amb facilitat.
  8. La informació relacionada amb les activitats extraescolars (convocatòria de partits, material extra que hagin de portar, etc.) s’envia per correu electrònic; així doncs, estigueu al cas dels missatges. Si voleu rebre els missatges en diferents adreces (per exemple que arribin al pare i a la mare o a una adreça diferent de la que vau fer servir per fer la inscripció, comuniqueu-la a coordinadora@ampavedrunasantelies.cat

Si un alumne/a impedís el bon funcionament del grup o no fes cas d’aquests consells i, després de ser avisat convenientment, no ho esmenés, se li posaria una sanció, i si l’assumpte és molt greu, fins i tot es consideraria l’opció d’expulsar-lo de l’activitat.