Comencen les activitats extraescolars !

  Aquesta setmana comencen les activitats extraescolars adreçades als alumnes de P3 a 4ESO que s’han pogut obrir, amb unes 300 inscripcions de nens i nenes en total. Tot i amb això, se n’han hagut de tancar algunes altres per poca inscripció: alemany, robòtica, arts plàstiques per a petits, dansa, bàsquet i iniciació al teatre. 

  Com a novetat, podem destacar que aquest curs estrenem un nou espai per fer les activitats esportives de rítmica, judo, dansa i hip hop. En no disposar de l’antic gimnàs, s’habilitarà la sala d’actes de la planta baixa com a espai per fer aquestes disciplines.
També cal recordar que el futbol sala s’ofereix en conveni amb l’AEK Sant Cugat, que farà el seguiment dels entrenadors per tal que tots els nostres equips segueixin una bona línia d’entrenament pensat en el que convé per millorar al màxim en aquest esport.
Continuem treballant per a totes les famílies i perquè tot surti tan bé com s’espera. La matrícula és oberta durant tot l’any acadèmic per a aquelles famílies que vulguin aprofitar les places que encara queden lliures. 

Recordeu que durant el curs podeu consultar les novetats i altres informacions al suro del pati o al web de l’AMPA (http://www.ampavedrunasantelies.cat).

Bon inici d’extraescolars!