Col·laboració en un estudi de la Universitat de Barcelona

Benvolgudes famílies, 

Volem informar-vos d’un estudi que s’està portant a terme a la Universitat de Barcelona i que creiem pot ser del seu interès.

Es tracta d’una investigació que té com a objectiu conèixer la relació entre l’alimentació durant els primers mesos de vida i el desenvolupament psicosocial a la infància.

Des de la Universitat de Barcelona ens hem posat en contacte amb la Junta Directiva de l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes per a sol·licitar la col·laboració de les mares de la seva escola. Busquem mares amb un o diversos fills entre els 2 i els 7 anys que vulguin participar voluntàriament responent als qüestionaris que trobaran al següent enllaç:

http://bit.ly/EstudioADPI

Les dades de les participants seran tractades de forma confidencial i únicament s’utilitzaran amb finalitats docents i d’investigació.

En finalitzar la investigació s’enviarà a totes les participants que facilitin un correu electrònic un informe personalitzat amb els seus resultats a l’estudi. A més participaran en el sorteig d’una targeta regal de Zara amb 50 €.

Cordialment,

Gemma López
Investigadora de l’Estudi ADPI
Universitat de Barcelona