Cicle de xerrades Coaching Emocional per a mares i pares

L’AMPA inicia un projecte dirigit a tots nosaltres, mares i pares, per ajudar a que aprenguem, potenciem i desenvolupem aquelles habilitats d’intel·ligència emocional que ens portin a millorar com a persones i com no, com a mares i pares.

 

Us proposem un cicle de Xerrades Coaching en les que es tractaran temes com gestionar les nostres emocions i les dels nostres fills; mindfulness per millorar l’atenció, reduir l’estrès i gestionar emocions i pensaments; tècniques per modificar i reforçar conductes per mitjà de normes i límits des de l’enfoc positiu,  claus pràctiques per fomentar l’autocontrol i la tolerància a la frustració, per exemple.

Aquestes Xerrades tindran lloc a la Sala d’Actes de l’escola un dissabte al mes, iniciant el cicle el proper 16 de febrer. L’horari és de 10 a 12. Hi haurà un esmorzar solidari (2 euros per persona) durant el descans, la recaptació del qual anirà destinada al Servei d’Oncologia infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu.

També comptarem amb servei de guarderia pels peques de la casa durant les xerrades.

Com tots sabem la tasca de ser pares i mares és un evolucionar i  una adaptació constant per donar resposta positiva a tantes situacions familiars i/o personals i per això volem que aquestes xerrades siguin una eina que ens faciliti aquesta tasca tant amb els nostres infants com amb els adolescents i per què no, amb nosaltres mateixos.

Una setmana abans de cada xerrada es farà la publicitat amb dia i tema per que pogueu confirmar la vostra assistència al mail coordinadora@ampavedrunasantelies.cat com ja podeu fer per assistir a la primera (16 de febrer).

Us esperem a tots i totes