Cicle de xerrades Coaching Emocional per a mares i pares III

EDUCAR DES DE L’AMOR
NO DES DE LA POR

Cicle Xerrades Coaching Emocional per a Pares i Mares.

(A càrrec de Somos Uno Life Coaching)

Com a cloenda del cicle de Xerrades Coaching Emocional per a pares i mares us convidem el proper dissabte 6 d’abril  de 10 a 12.30 a participar de la tercera i darrera xerrada-taller, a la sala d’actes de l’escola.

En aquesta xerrada treballarem la comunicació positiva com a eina bàsica per millorar la relació familiar entre nosaltres i els nostres fills i sentar les bases per educar des de l’amor.

La comunicació positiva és la comunicació que ens permet expressar el que sentim, pensem i desitgem de manera clara, sense afectar o fer mal als altres. Implica l’expressió tenint en compte els sentiments, necessitats i desitjos dels altres.

Quan s’estableix una comunicació positiva la persona se sent bé amb ella mateixa ja que ha pogut dir el que pensa i desitja, sense ofendre o molestar als altres i aquests també entenen que ha estat justa i honesta i se’ls ha tingut en consideració i això afavoreix la comprensió.

Comunicar-nos positivament requereix honestedat, sinceritat, valentia, fermesa i autocontrol.

Veurem com millorar-la parlant de:

  • Fugir de les etiquetes.
  • Estalviar les generalitzacions i l’ús de termes absoluts.
  • Evitar l’imperatiu.
  • Parlar en positiu.
  • Aplicar el principi de la responsabilitat.
  • Incrementar l’ús de les preguntes.
  • Utilitzar un llenguatge inclusiu.

 

Les paraules tenen el poder de perpetuar o modificar creences i per tant, determinar conductes. Val la pena treballar-ho per millorar com comunicar-nos entres nosaltres, els adults i com no, amb els nostres fills ja des de petits per mantenir els vincles familiars i les nostres relacions positives, sanes i riques en valors i sentiments positius.

Hi haurà un esmorzar solidari (2 euros per persona) durant el descans, la recaptació del qual anirà destinada al Servei d’Oncologia infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. (Hi haurà coca i xocolata, sucs i fruita)

També comptarem amb servei de guarderia pels peques de la casa durant la xerrada-taller.

Podeu confirmar la vostra assistència al mail coordinadora@ampavedrunasantelies.cat

Us esperem a tots i totes.