Cicle de xerrades Coaching Emocional per a mares i pares II

MINDFULNESS

COM MILLORAR LA GESTIÓ EMOCIONAL I LA RELACIÓ AMB ELS NOSTRES FILLS I FILLES A TRAVÉS DE L’ATENCIÓ PLENA.

a càrrec de Somos Uno Life Coaching

Seguint el cicle de Xerrades Coaching Emocional per a mares i pares us convidem el proper dissabte 16 de març de 10 a 12.30 a participar de la segona xerrada-taller, a la sala d’actes de l’escola.

En moltes ocasions, la comunicació i els conflictes familiars dificulten la convivència i ens impedeixen gaudir d’altres aspectes positius de la família. En aquest taller es profunditzarà sobre eines útils de Mindfulness per millorar aspectes a nivell personal i relacional dintre de l’àmbit familiar.

Aprendrem tècniques per focalitzar l’atenció en el present per gaudir amb plenitud els petits moments que conformen la nostra vida.

Dotarem d’eines per a la reducció de l’estrès que a vegades pot produir la conciliació laboral i familiar. Treballarem a partir d’exercicis pràctics per detectar i regular les nostres emocions i poder treballar conjuntament en família i a casa. Veurem com una nova consciència i presència amb atenció plena ens aportarà benestar i millora de les nostres relacions familiars i personals.

Objectius:

  • Aprendre a centrar l’atenció en el moment present, ni en el passat ni en el futur
  • Regular les pròpies emocions/equilibri emocional
  • Gestionar els conflictes de manera satisfactòria
  • Control dels impulsos
  • Reduir l’estrés
  • Fomentar un tracte amable cap a un mateix
  • Millora de la comunicació i l’escolta activa.

Hi haurà un esmorzar solidari (2 euros per persona) durant el descans, la recaptació del qual anirà destinada al Servei d’Oncologia infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. (Hi haurà coca i xocolata, sucs i fruita)

També comptarem amb servei de guarderia pels peques de la casa durant la xerrada-taller.

Podeu confirmar la vostra assistència al mail coordinadora@ampavedrunasantelies.cat

Us esperem a tots i totes.