Caminada Verda 2017

Informació en format PDF [descarregar]

10a CAMINADA VERDA

2 d’abril de 2017

A 2/4 d’11 Del matí a la Muntanya de SANT JAUME!

La Caminada Verda de l’escola Vedruna Sant Elies ja comença a ser una tradició arrelada: ja estem preparant la 10a edició i el 3er Concurs de Dibuix !!!

Com podeu veure, estem de celebració…. 10 anys de caminada !!!!! De caminada familiar! Un espai lúdic, de conversa, de coneixença, de compartir amb els nostres fills i amb d’altres famílies !!!! Entre tots hem fet possible aquests 10 anys !!!!

Sant Pau

Enguany estem preparant una ruta circular per la plana agrària de Sant Pau. La plana agrícola de Sant Pau és d’una gran riquesa paisatgística ( vinyes, ocells, animalons, camps de blat, arbustos, arbredes, olors, natura… és una caminada per posar en marxa tots els sentits !!!). Podrem veure ceps de diferents varietats (ull de llebre, parellada) i podrem observar marges de pedra seca, tot un referent de com s’han delimitat i protegit històricament les parcel.les, així com, han servit per ampliar les zones cultivables.

Ermita de Sant Pau

 

Durant el recorregut farem un petit avituallament per continuar cap a l’Ermita de Sant Pau, que té més de sis-cents anys d’història i es troba excavada dins la pedra. Des d’aquest punt podrem observar una magnífica vista de la ciutat de Vilafranca i, d’aquí continuarem cap a la Muntanya de Sant Jaume, punt final de la caminada.

 

 

Espai muntanya de Sant Jaume

 

 

Arribats en aquest punt, tots els infants inscrits rebran un regal commemoratiu i també es farà entrega dels premis dels III Concurs de Dibuix.

 

 

 

Aquest any, com hem dit, celebrarem els 10è aniversari de la caminada verda i creiem que la ocasió es mereix una bona ARROSSADA!!! arrossada1

Per això us animem a paraticipar-hi, no només caminant, sinó també compartint un dinar plegats a la mateixa Muntanya de Sant Jaume!!! Per tant, habilitarem taules i cadires per tal de poder fer un merescut dinar germanor!!! El preu del tiquet del dinar és de 2 euros!!!!

Us proposem, doncs, de què us organitzeu per grups/classes i continuem la jornada amb un dinar plegats!! I com que som Escola Verda, cadascú ha de portar els coberts, gots, begudes…. !

Recordar-vos que l’espai La Muntanya de Sant Jaume és un espai d’oci i lleure per a famílies i grups; un espai condicionat amb taules de pícnic, lavabos, aparcament i servei de bar – cafeteria.

inscripcions