Agraïments a les mares i als pares de l’escola

Des de l’Ampa us volem agrair la vostra assistència i interés per la xerrada del passat dia 15 REFLEXIÓ DAVANT LES DIFICULTATS D’UN INFANT A NIVELL ESCOLAR;  la primera d’un seguit de xerrades que des de l’Ampa volem fer-vos arribar i participar per continuar aprenent i informant-nos com a pares de temes i aspectes necessaris i importants per nosaltres i pels nostres fills. 

Anna Prunera, logopeda. Durant la seva ponència en la xerrada REFLEXIÓ DAVANT LES DIFICULTATS D’UN INFANT A NIVELL ESCOLAR

Com vau veure els professionals que van venir es van quedar curts ja que eren uns temes molt interessants i per això… us volem demanar la vostra col.laboració per tal de que ens dieu qualsevol tema o aspecte que voleu aprofundir o tractar al respecte del xerrat. 

Per aquest motiu posem a la vostra disposició el mail coordinadora@ampavedrunasantelies.cat  o a través de qualsevol representant de l’Ampa per tal de que ens feu arribar en quin dels temes que vam tractar voleu fer una segona xerrada amb més profunditat.

Això ens servirà per respondre millor a les vostres inquietuds que són les nostres i fer més productiva la xerrada per tots.

Un cop més agraïm la vostra resposta i esperem que segueixi així en les properes activitats que prepara l’Ampa.

Podeu veure imatges de la xerrada  en la galeria de fotos d’aquesta web.