ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2019-20

Benvolgudes famílies,

Us presentem l’oferta d’activitats extraescolars per al curs 2019/2020. Tal com hem anat fent els darrers cursos, les inscripcions s’han de fer des de la web de l’AMPA (www.ampavedrunasantelies.cat), clicant a la pestanya de la botiga. Si ja hi heu entrat altres vegades (per comprar equipaments esportius o inscriure a extraescolars), ja teniu el registre fet; si no, caldrà que primer us hi registreu. La inscripció es fa mitjançant un formulari. Les instruccions d’inscripció a les extraescolars les trobareu a la mateixa botiga virtual.

En l’oferta que us presentem es recull la continuïtat de les activitats que s’han obert el curs 2018-2019 i s’hi han afegit els principals suggeriments que hem rebut a través de l’enquesta que vam fer el mes de febrer i els comentaris directes que hem rebut. Per això, hem tornat a oferir l’activitat de francès–ja que és la quarta llengua que s’estudia a l’escola a partir de 5è de primària.–, i hi hem afegit robòtica, tennis i pàdel. En total, es fa una proposta de 40 activitats.

Malgrat el nostre esforç per combinar espais, interessos i dies, si observeu que us aniria bé fer una activitat proposada en un dia no previst, podeu demanar-ho a l’AMPA per correu electrònic o personalment. Si la proposta és viable i s’aconsegueix tenir un mínim d’interessats, intentarem oferir-la.

El cobrament de les quotes es continuarà fent de forma domiciliada a mitjans del trimestre. Seguirà essent imprescindible el compromís trimestral de permanència. Aquest sistema ens ha anat molt bé per tal de poder seguir un ordre, ser coherents amb la gestió econòmica i, alhora, garantir els pagaments als professionals que ens ajuden a tirar endavant amb aquest projecte.

L’equipament de futbol, el mallot per a dansa, rítmica i patinatge són de compra. El mateix mallot servirà per a tots aquests esports; per tant, es pot aprofitar si es fa la inscripció per a més d’una activitat. La compra es gestionarà per mitjà de la botiga virtual i l’AMPA.

Per acabar, agraïm la facilitat que ens dona l’escola any rere any, cedint-nos les seves instal·lacions per portar les extraescolars a bon terme.

Esperem que aquesta informació sigui del vostre interès. Ens sentim orgullosos d’allò que estem fent plegats.

DOSSIER ACTIVITATS EXTRAECOCARS 2019-20 [descarregar]

La Junta de l’AMPA

Vilafranca del Penedès, 31 de maig de 2019