Mostra de teatre infantil

Cada any, els nostres alumnes de l’activitat extraescolar de teatre participen en la Mostra de teatre infantil que organitza l’Ajuntament de Vilafranca al Teatre Municipal Cal Bolet.

Mostra de teatre infantil 2017 

Mostra1704_banner

Dissabte 20 de maig a partir de les 18.00h

  • Bitelxús, Bitelxús, Bitelxús. 

Beetlejuice és un difunt que viu al no món. Beetlejuice treballa com a “exorcista dels vius”, és a dir, ajuda als fantasmes a què cap ésser viu els pugui molestar.

Tres germans intenten trobar la pau i la tranquil·litat, al bell mig del camp. La història se’ls estronca, arran d’un accident de cotxe poc temps després d’estrenar la seva nova casa.

Els nous propietaris són la família Deetz …. Charles Deetz, la seva dona Delia Deetz i les seves filles, unes ombrívoles i sinistres noies. El que els Deetz no imaginen és que els tres germans, convertits ja en fantasmes, estant molestos amb la seva arribada i, per accident i sense desitjar-ho, li demanen ajuda a Beetlejuice. Que utilizarà els seus pocs recomanables mètodes per fer fora als vius de la casa.

Actors i actrius del grup de dijous: Aina Jodar, Anna Fuhui Gol ,Anna Giralt, Cesc Alejandro, Fèlix Hill, Nil Torrens, Núria Navarro, Òscar Raymond de la Nogareda, Roger Armengol.

Diumenge 21 de maig a partir de les 12.00h

  • La Botigueta dels horrors. 

Vagabunds al carrer, misèria per totes les cantonades… la raça humana en perill, per una amenaça mortal cap a la seva pròpia existència.

Un trio d’estudiants rebels anomenades Colet, Cristal i Ronnett situen l’escena de la botigueta dels horrors. 

Seymour és un jove pobre, un orfe que viu als barris baixos d’una ciutat. Odry és una noia ingènua, que viu turmentada per les seves germanes Grace i Traicy. I Lucy, és la dóna de fer feines de la Botigueta de flors del port. Tots tres treballen per la senyora Mushnik. La propietària de la botigueta. La malhumorada de la senyora Mushnik, n’està tipa que les vendes vagin tant i tan malament…

Tos es lamenten de la seva vida i busquen una manera per sortir del pou, de viure al port. Les coses canvien amb l’arribada d’una planta misteriosa que Seymour recentment ha obtingut, amb unes estranyes circumstàncies. Seymour enamorat en secret d’Odry, anomena a la planta Odry II en honor seu. La planta creix de manera descomunal, i sembla que s’alimenta d’alguna cosa mes que aigua i abono vegetal…

Actors i actrius del grup de divendres: Clàudia Bruquetas, Des Casals, Foix Ribera, Helena Piloñeta, Lluís Padullés, María Hosta, Mariona Baranda, Mariona Benages, Martí Morató, Mireia Segura, Vinyet Sala.

Diumenge 21 de maig a partir de les 12.00h

  • La Fàbrica de Xocolata. 

Charly Bucket és un nen que viu amb la seva àvia. Són pobres i passen gana. 

Charly anhela visitar la Fàbrica de xocolata de Willy Wonka. El seu somni està a punt de fer-se realitat. Willy Wonka, propietari de la fàbrica, posa en circulació dins de les seves rajoles de xocolata, tres bitllets daurats. Aquests bitllets permetran, als tres nens o nenes que els trobin, visitar la fàbrica, emportar-se un carregament de xocolates i llaminadures de per vida i, al guanyador, rebre un premi molt especial. 

Augustus, Jonathan, i Charly Bucket seran els afortunats guanyadors. Tots entren amb un acompanyant…

Un cop dins descobreixen, de la mà de l’excèntric Willy Wonka (que els rep a l’entrada de la fàbrica), un meravellós món de xocolata i llaminadures. Com acabarà aquesta història? No us perdeu cap detall de tot el que passarà.

Actors i actrius del grup de dimarts: Bernat Marimon, Gerard López, Júlia Olivella, Lluc Arnau, Marc Rafael, Nicolás Español, Victòria Sobrino.