Instruccions sobre la botiga virtual

Cal registrar-se i crear un usuari per poder comprar els llibres de text i poder contractar les activitats extraescolars dels vostres fills. A continuació trobareu les instruccions per fer la compra de llibres i de material escolar per al curs vinent. A partir del 22 de juny podreu començar a fer la compra de llibres per al curs 2017-2018 a través de la botiga de la web de l’AMPA. El procés de compra és l’habitual de les botigues de venda en línia.

 

INSTRUCCIONS PER REGISTRAR-SE COM A USUARI/ USUÀRIA

El primer pas per gaudir de les característiques que ofereix la nova web d’inscripcions a activitats extraescolars i venda de llibres de l’AMPA Vedruna Sant Elies és registrar-se. Si ja s’ha fet el registre per inscriure fills/filles a les activitats extraescolars, ja es pot entrar directament amb l’adreça electrònica i la contrasenya. Si encara no us hi heu registrat, les instruccions per fer-ho correctament són les següents:

1. Cal accedir-hi des del web nou de l’AMPA “www.ampavedrunasantelies.cat” i clicar el botó “BOTIGA” o bé accedir-hi a través de “botiga.ampavedrunasantelies.cat”. Un cop dins la botiga cal pitjar el botó que apareix a la part central amb el text “REGISTRE / IDENTIFICACIÓ”.

2. El següent pas ens permet identificar-nos en cas que ja ens haguem registrat prèviament (quadre de la dreta), o registrar-nos per primera vegada (quadre de l’esquerra). Triem el quadre de l’esquerra i inserim el nostre correu electrònic.

3. Tot seguit apareixerà una nova pàgina on s’hauran d’introduir les dades personals. Tots els camps són obligatoris perquè es pugui emetre la factura, i els números de telèfon només es faran servir en cas que la Junta de l’AMPA necessiti posar-se en contacte amb la família.

4. Un cop emplenades totes les dades cal pitjar el botó  “Registreu-vos” i el compte ja serà actiu. A partir d’aquest moment es podran fer comandes de llibres.

INSTRUCCIONS PER FER LA COMPRA DE LLIBRES

Un cop efectuat el registre ja podeu accedir a l’apartat “Llibres de text” que trobareu a la barra de menú. Seleccioneu el curs que farà el vostre fill i seleccioneu els llibres que vulgueu comprar.

1. Un cop hàgiu posat al carret tots els llibres que compreu, cal concloure el procés clicant “Passar per caixa” i validar la compra seleccionant com a forma de pagament “pagament mitjançant transferència”, que és l’única habilitada per a la venda de llibres d’enguany.

2. Per últim, només caldrà confirmar la sol·licitud clicant el botó  “CONFIRMO LA MEVA COMANDA”.

3. Quan la família rebi la confirmació de comanda per correu electrònic, cal fer el pagament indicant el codi de la comanda, el nom i cognom del fill / de la filla i el curs que farà.

Cal tenir en compte:

  • És requisit indispensable fer una comanda per cada fill / filla. S’anul·laran les comandes que incloguin llibres de més d’un curs, més d’un alumne o llibres repetits del mateix curs. Si teniu dos fills o més, cal tramitar una comanda per a cadascun.
  • És requisit indispensable indicar el nom i curs de l’alumne/a en finalitzar la comanda, just abans de validar-ne el pagament. Disposeu d’un quadre de text per fer-ho. 
  • A l’hora de fer el pagament, heu d’incloure el codi de comanda que es genera a la plataforma i que rebreu per correu electrònic. També heu d’indicar el nom i cognom del fill i el curs que farà. El codi de la comanda el podreu consultar sempre que ho necessiteu a l’apartat “Historial de comandes”.
  • Un cop feta la compra heu de rebre diferents correus electrònics de confirmació/anul·lació i/o avís. Si no rebéssiu cap correu electrònic, reviseu la vostra carpeta d’SPAM. 

ÚLTIM DIA PER FER LA COMPRA EL 31 D’AGOST, EXCEPTE ELS ALUMNES D’ESO QUE TENEN RECUPERACIÓ AL SETEMBRE, QUE TINDRAN FINS EL DIA 8 DE SETEMBRE PER FER LA COMPRA.

 

Atenció! Com ja és costum des de fa tres anys NO s’ha de fer l’avançament de 10 euros per fill o filla.

Per qualsevol dubte que sorgeixi durant el procés de compra, disposeu d’un correu electrònic de contacte: coordinadora@ampavedrunasantelies.cat.

També podeu contactar amb nosaltres durant els matins del mes de juliol al telèfon de l’AMPA:

611 033 429.

Atentament
AMPA Vedruna Sant Elies
coordinadora@ampavedrunasantelies.cat
www.ampavedrunasantelies.cat