Festival d’extraescolars a l’Auditori

Diumenge 18 de juny vam organitzar el festival de final de curs de les activitats extraescolars, a l’Auditori i al pavelló del Firaví. Va ser un dia intens i atapeït de representacions: futbol, bàsquet, patinatge, rítmica, hip-hop, judo, tarda imaginària, anglès, teatre…

Moltes gràcies a tots els monitors i les monitores que heu treballat amb paciència i dedicació durant tot el curs al costat dels infants inscrits. Gràcies a l’escola per deixar-nos els espais i per col·laborar en tot moment amb l’AMPA. Gràcies a les famílies que heu confiat en les propostes que hem ofert. GRÀCIES A TOTHOM qui ha fet possible que un curs més tot hagi anat sobre rodes.

I, si encara no heu fet la inscripció per al curs vinent, recordeu-vos de fer-la des de la botiga virtual si no us voleu quedar sense plaça. De moment ja tenim 200 inscripcions!

Ens retrobem el curs vinent! BON ESTIU!

FESTIVAL_7  FESTIVAL_3 FESTIVAL_2 FESTIVAL_1

FESTIVAL_6