Extraescolars: inscripcions obertes a tot l’alumnat

Dilluns 12 de juny, a les 9 del matí, comencen les inscripcions obertes a tot l’alumnat de l’escola

 Ja podeu consultar l’estat de les inscripcions a les activitats extraescolars del curs 2017-2018 a la pestanya d’extraescolars, un cop tancat el termini d’inscripció en fase de continuïtat.

agenda-inscripcionsA la mateixa pestanya trobareu el llistat d’activitats i les instruccions per formalitzar les inscripcions, que s’hauran de fer a través de la botiga electrònica de la web.  Les inscripcions s’acceptaran seguint l’ordre de dia i hora d’inscripció. Per tant, és aquest ordre el que se seguirà per saber quants ocupen les places màximes i qui queda en llista d’espera, per haver-se assolit el nombre màxim d’inscrits en una activitat.

En aquesta fase no s’admetran inscripcions de continuïtat; és a dir, aquells nens o nenes que estaven inscrits en una activitat i que no van demanar de continuar durant la setmana de continuïtat, s’inscriuran amb condicions d’igualtat amb la resta d’inscrits a la fase 2.

Ajuts econòmics per a la pràctica esportiva

L’Ajuntament de Vilafranca ofereix ajuts econòmics per la pràctica d’activitats físiques i esportives dels infants que s’inscriguin a les activitats d’aquest tipus que ofereixen les AMPA. Les sol·licituds s’han de presentar entre el 19 i el 30 de juny de 2017. Podeu consultar-ne les bases aquí.

Per a qualsevol dubte o aclariment, la coordinadora de l’AMPA us atendrà cada matí (de 9 a 9.30 h) i a la tarda (de 17 a 18 h) fins acabar el curs i a partir del 12 de setembre, a les dependències de l’escola.

 

    Deixa un comentari

    Your email address will not be published.