S’acaba una altra temporada de futbol escolar plena d’èxits

Totes les categories de futbol sala (benjamins, alevins i infantils) han completat una temporada excel·lent, en la qual s’ho han passat molt bé representant l’escola en les diferents lligues i copes organitzades pel JESPE.

És molt gratificant veure com juguen dissabte rere dissabte i comparteixen moments d’esforç, d’èxits i també aprenen disciplina d’equip, s’animen entre ells i encaixen derrotes de manera esportiva.

IMG-20161031-WA0002Felicitem l’equip infantil, que ha quedat tercer de la lliga del Penedès, segons en el triangular de final de temporada i primers en el triangular d’Ordal.

FS_Infantils-Ordal

Felicitem l’equip benjamí per haver pogut representar l’Alt Penedès a les finals territorials, per haver acabat segons de la lliga, primers del triangular de final de lliga i campions de la copa primavera.

medalla_lliga_FS copa_lliga_FS

 

Felicitem l’equip aleví per tota la temporada i per haver quedat tercers en el torneig d’obertura.equipAlevinsFutbol_mainada_3

D’altra banda, també felicitem l’equip de Futbol Mainada que ha jugat cada quinze dies durant tota la temporada!

Gràcies a tots els entrenadors per la feina feta!

El curs vinent us esperem novament amb ganes de continuar jugant i representant l’escola Vedruna Sant Elies com heu fet aquest any!