EXTRAESCOLARS PER AL CURS 2017-2018

novetat6 de juny, a les 17.10 h, presentació d’extraescolars

Ja podeu consultar el dossier amb les propostes d’activitats extraescolars per al curs vinent a la pestanya d’extraescolars o clicant aquí.

Si us interessa conèixer de primera mà les activitats previstes i el calendari d’inscripcions, us proposem que assistiu a la reunió que farem el proper dimarts 6 de juny, a les 17.10 h, a la sala d’actes de l’escola. Presentarem les activitats, els preus, el sistema d’inscripcions i, a més, les empreses proveïdores de les activitats noves ens explicaran com les plantegen: robòtix, emocions i autoestima, iniciació a la dansa, arts plàstiques i francès.

El mateix dia, mentre fem la reunió, s’organitza un taller de bàsquet per a tots els nens i nenes que vulguin provar aquesta activitat. Si hi voleu apuntar els fills, heu de passar per la sala de l’AMPA de 9 a 9.30 o de 5 a 6 de la tarda o avisar-nos per correu electrònic: coordinadora@ampavedrunasantelies.cat abans del divendres 2 de juny. Necessitem saber quants són i de quines edats per preveure els monitors que caldran.

Us esperem el dimarts 6 de juny!

presentacióvilabàsquetcopa_lliga_FSIMG-20170521-WA0001